Brezžični test obremenitve

Galerija

 

Brezžični test obremenitve

BTL obremenitveni test zagotavlja vse pogoje za varno in pravilno izvajanje preiskave. Večina funkcij je avtomatiziranih, kar omogoča prihranek časa in olajša diagnostični postopek.

Več »

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 

Bodite neomejeni. Bodite fleksibilni.
Novi sistem ergometrijske preiskave podjetja BTL predstavlja prelomnico v standardiziranih preiskavah obremenitve. Ne glede na to, ali gre za laboratorijske pogoje ali terensko preiskavo, je, zahvaljujoč brezžični tehnologiji, preiskava vedno vrhunska. Spoznajte najnaprednejšo brezžično preiskavo testa obremenitve z izjemno kakovostjo EKG signala.

Izredna berljivost EKG signala
Brezžična EKG naprava, pritrjena na telo pacienta zmanjšuje motnje, ki jih povzročajo gibanja, in omogoča spremljanje srčne dejavnosti tudi v primerih prisilnega zaustavljanja zaradi medicinskih zapletov.

Raznolikost testiranja
Z večjo mobilnostjo naprave BTL Flexi se odpirajo možnosti za različne izbire testiranja, ki vključujejo gibanje po stopnicah ali na prostem.

CardioPoint vas vodi
Ostanite osredotočeni na svojega pacienta in dovolite, da vas aplikacija vodi skozi celoten test. BTL CardioPoint je razvit na podlagi aktualnih kliničnih smernic!

ST-mape
ST mape pomagajo pri hitrejši identifikaciji simptomov ishemije kot samostojni prikaz EKG signala. Način prikaza ST-devijacija na ST mapah je v skladu s topografijo srca, kar olajšuje odkrivanje dogodkov, povezanih s spremembami ST-priključkov.

QT Modul
Natančno izračunavanje QT intervala - je to ploh možno? S pomočjo BTL-ovega QT modula zagotovo. Tudi v primerih, ko ni jasno vidna vrnitev T vala na osnovno črto, QT modul zagotavlja natančno izračunavanje in spremljanje prilagajanja QT intervala pospeševanju srčnega ritma.

Ocena nevarnosti
Orodje za oceno tveganja uporablja rezultate preiskave za avtomatsko napovedovanje stopnje tveganja za koronarno arterijsko bolezen in možnost smrtnosti pacienta.

BTL CardioPoint
BTL CardioPoint je kardiološko-spirometrična aplikacija in predstavlja edinstveno platformo, v kateri so združeni EKG v mirovanju, test obremenitve, EKG holter, KMAT in spirometrija. Možnosti diagnostične podpore, vmesnika in omrežnih možnosti omogočajo popolno prilagajanje aplikacije uporabniku, s čimer se izogne potrebi po prilagajanju uporabnika aplikaciji.

 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.