BTL EMSCULPT NEO

BTL EMSCULPT NEO

BTL EMSCULPT NEO je prvi in edini neinvazivni postopek oblikovanja telesa, ki v enem tretmaju združuje 2 energiji, za istočasno odstranjevanje maščobe in izgradnjo mišic. Postopek običajno traja 30 minut.
EMSCULPT NEO postavlja nove standarde. Istočasno na obdelovano področje dovajamo radio frekvenčno in visoko-intenzivno elektromagnetno tehnologijo. Rezultat je občutno zmanjšanje maščobnih oblog in vidno oblikovanje mišic, ki vas bo zagotovo navdušilo.

Več »

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 

Kaj je EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO je nadgradnja svojega predhodnika Emsculpt. Deluje s sočasnim oddajanjem radiofrekvenčnih in visokointenzivnih elektro magnetnih energij. Končni rezultat je večja izguba maščobe in večja mišična rast, kot katerikoli drugi izdelek, v krajšem času in za manj denarja.

Kako deluje EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO temelji na aplikatorju, ki hkrati oddaja sinhronizirani RF (radio frequency) in HIFEM (high-intensity focused electro magnetic energy) energiji. 

Zaradi radiofrekvenčnega segrevanja, se mišična temperatura hitro dvigne za več stopinj celzija. To pripravi mišice na izpostavljenost "stresu", podobno kot pri ogrevanju pred katero koli vadbo. V manj kot 4 minutah temperatura v podkožni maščobi doseže raven, ki povzroča apoptozo. Maščobne celice odmirajo in se počasi odstranjujejo iz telesa. Klinične študije so v povprečju pokazale 30% zmanjšanje podkožne maščobe. * 

Visoko intenzivna energija HIFEM+ med postopkom krči mišična vlakna z intenzivnostjo, ki z običajno telesno vadbo ni dosegljiva. Izjemen "stres" prisili mišico, da se prilagodi naporu, kar povzroči povečanje števila in rast mišičnih vlaken in celic. Klinične študije so v povprečju pokazale 25-odstotno povečanje mišičnega volumna. *

7 novih kliničnih študij

Z uporabo najuglednejših znanstvenih metod je EMSCULPT NEO dokazal doslednost pri odstranjevanju maščob in gradnji mišic. Prikazani podatki predstavljajo povprečne rezultate treh kliničnih študij EMSCULPT NEO *. Rezultati in izkušnje pacientov se lahko razlikujejo.

Najpogostejša vprašanja:

1. Zakaj je EMSCULPT NEO NAJBOLJŠI izdelek za oblikovanje telesa?

EMSCULPT NEO je prvi in edini neinvazivni postopek oblikovanja telesa, ki združuje 2 energiji za sočasno odstranjevanje maščobe in izgradnjo mišic v 30-minutni terapiji.

2. Ali sem kandidat za terapijo?

Če vam bi manj maščobe in več mišične mase koristilo, potem bo EMSCULPT NEO postopek odličen za vas. Glede podrobnosti se obrnite na vašega EMSCULPT NEO ponudnika.

3. Katera področja lahko obdelujemo z EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO lahko nastavite na trebuh, zadnjico, roke in meča.

4. Ali EMSCULPT NEO resnično deluje?

Seveda! EMSCULPT NEO in tehnologija vgrajenega visokointenzivnega magnetnega polja (HIFEM) sta bili preizkušeni glede varnosti in učinkovitosti v sedmih kliničnih študijah. * Poleg tega 30 znanstvenih publikacij zatrjuje, da je HIFEM najbolj raziskana tehnologija oblikovanja telesa od njegove uvedbe leta 2018.

5. Kakšen je občutek med terapijo z EMSCULPT NEO?

Na tretiranem predelu lahko občutite intenzivne mišične kontrakcije in občutek segrevanja, ki je primerljiv z masažo z vročimi kamni.

6. Kakšen je postopek terapije z EMSCULPT NEO?

Postopek z EMSCULPT NEO običajno vključuje štirji 30-minutne tretmaje, v razmaku 5-10 dni. Za podrobnosti se posvetujte s svojim ponudnikom.

7. Po kolikšnem času so vidni končni rezultati postopkov EMSCULPT NEO?

Ponavadi se končni rezultati pokažejo 3 mesece po zadnji terapiji, vendar se ta doba malo razlikuje od pacienta do pacienta.

8. Kakšen je čas okrevanja po EMSCULPT NEO postopku?

Ta terapija ne zahteva nobenega okrevanja. Po tretmaju se lahko vrnete k vsakodnevni rutini.

9. Je EMSCULPT NEO primeren za ljudi z ITM (indeks telesne mase) do 35?

Seveda!

10. Kaj se zgodi z maščobo, ki se izloči med EMSCULPT NEO terapijo? Se bo povrnila?

Po končanem zdravljenju se odmrle maščobne celice izločijo iz telesa s presnovnimi procesi. Ostalo odplakne telo.

11. Se moram pred ali po EMSCULPT NEO terapiji držati kakšnih diet ali prehranskih dodatkov?

EMSCULPT NEO ne zahteva nobenih priprav pred terapijo. Po terapiji se lahko vrnete vsakdanjo rutino.

12. Bom z EMSCULPT NEO izgubil težo?

Ne, postopek EMSCULPT NEO ne pomaga pri zmanjševanju telesne teže. Terapija pomaga pri zmanjševanju maščobe in gradnji mišic.

13. Je EMSCULPT NEO boleč?

Terapije z EMSCULPT NEO so intenzivne, vendar nikoli boleče.

14. Kako se EMSCULPT NEO primerja z liposukcijo in drugimi neinvazivnimi napravami?

EMSCULPT NEO ni primerljiv z liposukcijo, saj je EMSCULPT NEO popolnoma neinvaziven postopek. Ne zahteva kirurgije, igel, anestezije ali kakršnegakoli okrevanja. Na estetskem področju ni nobene druge naprave, ki v enem tretmaju odstranjuje maščobo in krepi mišice.

15. Kaj pa, če ima stranka nižji ITM in ga zanima samo izgradnja mišic? Ali EMSCULPT NEO koristi vitkejšim strankam?

Tudi vitkejše stranke, ki jih zanima izgradnja mišic, lahko uživajo pomembne koristi EMSCULPT NEO. EMSCULPT NEO dokazano poveča vaše mišice v povprečju za 25%.

16. Koliko stane EMSCULPT NEO?

Vaš ponudnik vam bo pomagal sestaviti poslovni koncept, prilagojen vašim specifičnim ciljem.

17. Kakšno je zgodba za EMCULPT NEO?

EMSCULPT NEO je nadgradnja svojega predhodnika Emsculpt. EMSCULPT NEO prvič uporablja patentiran koncept sočasne uporabe toplote s pomočjo radiofrekvenčnega in visokointenzivnega magnetnega polja (HIFEM).

18. Kako se izvaja postopek EMSCULPT NEO?

Postopek EMSCULPT NEO je preprost in enostaven. Za ta postopek ni potrebna predhodna priprava. Medtem, ko boste ležali, boste imeli 30 minut nameščene aplikatorje na obdelovanem območju. Med terapijo boste morda občutili močan, a sprejemljiv občutek segrevanja, skupaj z mišičnimi krči. Ko je postopek končan, se lahko takoj vrnete v svojo dnevno rutino.

Povezava do uradne strani izdelka: https://btlaesthetics.com/en/btl-emsculpt-neo

 

Povpraševanje

Za cenik izdelkov in vse dodatne informacije nas lahko pokličite na tel. 01/564 17 14041 600 455, pišite na prodaja@kreja.eu ali pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Kreja d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.